Judith Visser met Yuriko
Judith Visser met Yuriko (Foto: Judith Visser)

Judith Visser vertelt over haar nieuwe boek Zondagsleven

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

‘Zondagskind’ van Judith Visser was een nationale bestseller. Uniek omdat het inzicht geeft in het leven van een jong meisje als ze opgroeit met autisme. Uiteraard was het decor van het boek, Rotterdam Zuid, voor veel lezers heel herkenbaar.. Nu is het nieuwe boek van Judith Visser verschenen: ‘Zondagsleven’ pakt de draad van het verhaal op en we horen hoe het verder gaat als Jasmijn solliciteert, op kantoor werkt en ook ontwikkelt in haar verdere leven..

Judith Visser is zaterdagmiddag 14 november om 15.00 uur aanwezig om te vertellen over haar nieuwe boek. Bij het interview dat plaats zal vinden is ook zeker gelegenheid voor vragen uit het publiek. Judith zal ze graag beantwoorden! Aansluitend is gelegenheid tot signeren. Ter plekke worden boeken verkocht.

Locatie: Boekhandel Van Rietschoten werkt in deze ontmoeting samen met Islemunda, Podium van IJsselmonde en Brasserie op Zuid. Vanwege de voorgeschreven 1,5 meter afstand is gekozen om de ontmoeting plaats te laten hebben aan de gezellige tafeltjes van de Brasserie. Het aantal plaatsen voor de lezing zelf is uiteraard beperkt. Inschrijving daarvoor via boekhandel@vanrietschoten.nl
Aansluitend aan de lezing is er de mogelijkheid voor iedereen die wil om in de foyer een boek aan te schaffen en van een handtekening te laten voorzien. Wanneer u niet bij het interview kunt zijn maar wel een gesigneerd exemplaar van het boek wilt hebben kan dat ook. Mail dan ook met de boekhandel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden