Pascalle Wubben wint P!tch please
Pascalle Wubben wint P!tch please (Foto: Iris Wubben)

Pascalle Wubben wint wedstrijd FunX met plan voor schoonheidssalon voor mensen met een beperking

Rotterdam - Dit bericht is ingezonden via dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Afgelopen vrijdag 25 september organiseerde FunX Media, in samenwerking met Venture Café en CIC, Pitch Please! in Rotterdam. Het event waar ondernemers met een mindblowing businessplan konden pitchen voor een jury bestaande uit gevestigde ondernemers.

Vijf ambitieuze finalisten gingen met elkaar de strijd met elkaar aan. Waarvan Pascalle Wubben unaniem tot de winnares werd uitgeroepen. Zij wist de jury omver te blazen met haar bedrijfsplan Pascalle’s Passie, een schoonheidssalon voor mensen met een beperking.

Pascalle: “Er bestaat al genoeg voor deze doelgroep op het gebied van wonen, werk en dagbesteding. Maar er bestaat nog niets op het gebied van persoonlijke verzorging! Waar kunnen mensen terecht die blind zijn en make-up willen leren opbrengen? En wie helpt een vrouw die in transitie is naar man om zijn baard te leren scheren? Dit zijn vragen waar je normaal gesproken niet over nadenkt maar deze mensen worstelen hier dagelijks mee. Goed voelen over jezelf aan de binnenkant maar ook zeker aan de buitenkant doet zoveel voor je zelfvertrouwen!”

Pascalle wint met haar eerste plek een maand lang een gratis werkplek voor twee personen in het CIC, een plek op de crowdfunding pagina Hart voor de stad en een 1-op-1 gesprek met een coach die haar helpt om haar business naar een hoger niveau te tillen. Benieuwd naar haar plannen volg haar op www.pascallespassie.nl
 

Over Pitch Please!
Pitch Please! is een onderdeel van het Upstream Festival in Rotterdam. De samenwerking tussen FunX Media, CIC en Venture Café is ontstaan met het doel om de wereld tussen internationale-en lokale ondernemers met elkaar te verbinden.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden