Foto:

Festival Afro_Vibes 2020 in Rotterdam: ‘Met live voorstellingen en makers uit Afrika’

Rotterdam - Afro_Vibes Festival 2020 staat klaar met een speciale editie. Op zondag 4 oktober in de Kunsthal en dinsdag 6 en woensdag 7 oktober in het Maaspodium zijn er corona-veilige dans- en muziekvoorstellingen van actuele kunstenaars, choreografen, dansers en theatermakers uit Senegal, Tunesië, Oeganda en Nederland.

“We stonden voor een uitdaging maar onze voorstellingen passen binnen de veiligheidsmaatregelen. We vonden het belangrijk dat we juist in deze tijd van isolatie en reisbeperkingen zichtbaar zijn en blijven met live voorstellingen,” aldus de organisatie.

Het thema van dit jaar is Entanglements / Onlosmakelijk Verbonden. “Wel van toepassing op deze tijd, vonden we. Er is een niet te stoppen verbondenheid die ons allemaal omarmt en waar we allemaal deel van uitmaken. Ook op momenten van fysieke isolatie voor onze veiligheid is er een gevoel van gemeenschap”, zegt artistiek leider Jay Pather in Zuid-Afrika.

Kijk voor meer informatie, tickets het volledige programma inclusief tijden en locaties (ook in Amsterdam en Utrecht) op www.afrovibes.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden