Fit For Free
Fit For Free (Foto: )

Iedereen is morgen welkom bij de opening van Fit For Free Lijnbaan

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Fit For Free opent aanstaande zaterdag 19 september haar nieuwe club midden in het centrum van Rotterdam. Ter ere van de opening zijn de deuren het hele weekend geopend voor iedereen die (weer) fit wil worden. Jong en oud, leden en niet-leden: iedereen is welkom. In de negende Rotterdamse club kun je naast fitness terecht voor groepslessen, (digitale) circuittraining en vrije training in de grootste Multi Play area van alle Fit For Free clubs.

De nieuwe vestiging is 1800 vierkante meter groot en vervangt de recent gesloten club op de Hoogstraat in Rotterdam. Van fitness tot groepslessen als yoga en boksen tot hoge intensiteit intervaltraining (HIIT) trainingen: voor alle soorten sporters is er voor elk wat wils. De Rotterdamse aanwinst heeft bovendien de grootste Multi Play area tot nu toe. Een plek waar je kunt doen waar jij behoefte aan hebt. Denk aan stretchen, boxen, buikspieroefeningen of personal training. Tijdelijk heeft Fit For Free de flexibele 8 weken abonnementen om in korte tijd weer Terug naar Fit te gaan, zonder verdere verplichtingen. Hierbij loopt het sport abonnement na de acht weken automatisch weer af.

Feestelijke opening

Zaterdagochtend om 9 uur wordt de nieuwe Rotterdamse vestiging feestelijk geopend. Iedereen die wil, kan een kijkje komen nemen en blijven hangen om te trainen in de nieuwste club van de landelijke fitnessketen. Er worden verschillende challenges georganiseerd waarmee leuke prijzen te winnen zijn en voor alle bezoekers staat een goodiebag klaar. De Rotterdamse YouTuber en programmamaker Nesim el Ahmadi zal aanwezig zijn en meetrainen. Hij roept deze week via Instagram zijn volgers op om samen met hem te komen sporten tijdens de opening van de nieuwe club. Ook gaat hij meedoen met de Move-It groepstraining. Een aantal van zijn volgers kunnen een plekje veroveren in deze les met Nesim. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden