Zangers van de Nationale Koren
Zangers van de Nationale Koren (Foto: Hans van der Woerd)

Zingen bij de Nationale Koren, gratis proeflessen in Rotterdam

Rotterdam - Dit bericht is ingestuurd via ‘Schrijf mee’ op dehavenloods.nl. Iedere Rotterdammer kan daar zelf een bericht met foto plaatsen!

Woon je in Rotterdam of in de omgeving en hou je van zingen? Ben je tussen 5 en 16 jaar en heb je een mooie stem? Meld je dan aan voor een proefles of een auditie.

Bij de Nationale Koren krijg je een zangopleiding op hoog niveau en doe je podiumervaring op in het Nationaal Kinderkoor of Nationaal Jongenskoor. Voor de jonge kinderen zijn er speciale opleidingklassen zoal de Talentklas en het Nationaal Kinderkoor JUNIOR.
Een team van docenten verzorgt de wekelijkse coaching van de kinderen die verspreid over het land wonen en één keer in de maand komen alle zangers samen voor een landelijke zangdag.
De Nationale Koren hebben in de loop der jaren meegewerkt aan meer dan 80 orkestproducties bij de professionele orkesten zoals het Radio Filharmonisch Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Het Koninklijk Concertgebouworkest en de Berliner Philharmoniker.
De Nationale Koren worden georganiseerd door Stichting Vocaal Talent Nederland, die als missie het scouten en tot bloei brengen van jong vocaal talent heeft. De stichting bestond vorig jaar 30 jaar.

Voor meer informatie over het zingen bij de Nationale Koren, het volgen van een proefles of het aanmelden voor een auditie: kijk op www.nationalekoren.nl of mail naar info@nationalekoren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden