<p>De dinnershow belooft een illusionair feest voor de zintuigen te worden. </p>

De dinnershow belooft een illusionair feest voor de zintuigen te worden.

(Foto: )

Interactief 3D-diner Hoshena komt naar Hotel New York

Rotterdam - Vanaf donderdag 8 oktober komt de internationale Dinnershow Hoshena naar Nederland. Na Londen, Dubai en Stockholm is Hoshena vanaf dan vier dagen per week in Hotel New York te zien en beleven.

De dinnershow belooft een illusionair feest voor de zintuigen te worden. De gasten worden vervoerd naar een denkbeeldig land waar smaken en emoties met elkaar verbonden zijn en koningen, koninginnen, feeën en vulkanen tot leven komen op tafel.
Hoshena is een interactieve 3D dinnershow waarbij het sprookjesachtige Koninkrijk van Hoshena door middel van een 7-gangen menu tot leven wordt gebracht. Het diner is samengesteld door chef-kok Edward de Ridder van NY Basement, het fine dining restaurant van Hotel New York. De show wordt geprojecteerd op iedere tafel door middel van projectors en naast iedere tafel op een spiegel en mannequin. De koningin van Hoshena begeleidt haar gasten tijdens het diner al vertellend door deze ervaring.

Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York. “We zijn trots dat we met Dinnershow Hoshena iets unieks hebben binnengehaald. Een innovatief concept dat een mooie aanvulling is voor wat Hotel New York al te bieden heeft."

Zie ook hotelnewyork.nl/dinnershow

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden