John de Wolf opent de pannakooi
John de Wolf opent de pannakooi (Foto: PimsPictures)

John de Wolf opent pannakooi op schoolplein Oscar Romeroschool

Rotterdam - Voetballen maar! De kinderen van de Oscar Romeroschool uit Rotterdam-Crooswijk kunnen sinds kort een balletje trappen in de nieuwe pannakooi op het schoolplein. Deze week werd de kooi officieel geopend door John de Wolf, oud-profvoetballer en voetbaltrainer bij Feyenoord.

De Oscar Romeroschool uit Rotterdam-Crooswijk werkt sinds vorig jaar samen met de John de Wolf Sportfoundation. Deze stichting plaatst sportcourts in kansarme buurten waar weinig speelruimte is. De Oscar Romeroschool zet zich actief in om kinderen meer te laten bewegen. Met het plaatsen van een sportcourt kunnen zowel de kinderen uit de wijk als leerlingen van de school hiervan gebruikmaken. 

In de zomervakantie is een pannakooi op het schoolplein geplaatst. John de Wolf, oud-profvoetballer en voetbaltrainer bij Feyenoord, heeft die op dinsdag 15 september officieel geopend. Om de kooi meteen goed in te wijden, speelden de kinderen daarna een toernooitje tegen elkaar en tegen de leerkrachten. En ze gingen na afloop natuurlijk maar al te graag met John de Wolf op de foto!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden