Kattenopvang in België zoekt baasje van poes die al twee jaar vermist wordt in Rotterdam


Kattenopvang in België zoekt baasje van poes die al twee jaar vermist wordt in Rotterdam

Rotterdam - We kregen een hartverscheurend lieve mail uit het Belgische Turnhout. In de kattenopvang daar zit een poes (kattin zoals de Vlamingen zeggen) die blijkbaar uit Rotterdam komt, en al twee jaar vermist wordt. Helpen jullie mee het Rotterdamse baasje te zoeken?

‘Mijn naam is Veerle, verantwoordelijke en opvanggezin van Poezemoeders Zwerfkattenproject Turnhout vzw.  Wij zijn op zoek naar de eigenaars van een kattin die dit weekend hier in opvang gekomen is, en waaruit blijkt dat Zina, zo heet het katje, al meer dan twee jaar vermist was in Rotterdam. 

We hebben alle kanalen al geprobeerd, maar tot hiertoe nog geen reactie ontvangen.

Zina was gelukkig gechipt en zo kwamen we te weten dat zij uit Rotterdam kwam. Hoe ze hier in Turnhout is verzeild geraakt is nog steeds de vraag. Iemand haar meegenomen? Meegereisd met een auto of vrachtwagen? Wie weet wat het verhaal hierachter is.

Onze zoektocht leidde ons ook naar de website Amivedi waar ze gemeld op stond.

https://www.amivedi.nl/detail/?meldingid=1337173&fbclid=IwAR2xJEoGMjRqOAjSYYOitf6TUQJEYOBt5PeW8Gx4aUTq9EQVnj5nkn1SHq0

De beheerders van die website hebben een mailtje gestuurd naar de eigenaars maar nog geen reactie ontvangen. Misschien is dat mailadres niet meer in gebruik? 

Het gsmnr op de chip was ook niet meer in gebruik en het telefoonnr vermeld erop heeft nog geen respons gebracht, ondanks inspreken voicemail. Misschien heeft de eigenaar dit nr niet meer, is het van iemand anders?

We zoeken dus de eigenaar, genaamd Mahmood Farah, het adres op de chip is Van Dieststraat 13b te Rotterdam 3082TA. Misschien is de eigenaar verhuisd, maar weet of kent iemand de persoon en kan ons vertellen waar ze wonen.

We zouden dolgraag ZIna samenbrengen na meer dan 2 jaar vermist te zijn. Want hier in onze huiselijke opvang is ze niet echt gelukkig. Ze heeft veel stress en willen haar voor haar welzijn en gemoed zo snel mogelijk thuis brengen. 

Vriendelijke groeten en alvast bedankt,

Veerle, Poezemoeders Zwerfkattenproject Turnhout VZW, 0031(0)467/32.46.68’

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden