<p>Linde Schinkel reist rond met een intieme mini-voorstelling over liefde en de dingen die voorbij gaan. </p>

Linde Schinkel reist rond met een intieme mini-voorstelling over liefde en de dingen die voorbij gaan.

(Foto: )

Zang op bestelling: Zangkoerier Linde Schinkel komt naar je toe

Rotterdam - Met haar kooitje vol verhalen reist Linde Schinkel rond met een intieme mini-voorstelling over liefde en de dingen die voorbij gaan. Terwijl ze oud-Engelse liederen zingt, brengt ze wonderlijke objecten tot leven welke de muziek voorzien van een eigen visuele wereld. Er ontstaan scènes die voor iedereen herkenbaar zijn; over eenzaamheid en afscheid nemen, over verlangen en liefhebben. Een beeldende muziektheatervoorstelling over de melancholie van het leven. De Zangkoerier brengt het naar naar je toe!

De Zangkoerier levert een bijzondere live-ervaring met a capella liederen van Dowland op de stoep, op het terras of in de woonkamer en brengt je een korte voorstelling van 10 minuten die ontroert en vertedert. Leuk om te boeken als cadeautje, opkikker, bedankje of gewoon als leuke verrassing.

Linde Schinkel
“Vanuit mijn zingen maak ik muziektheater. Wanneer ik zing denk ik vaak in beelden die ik aan het zingen wil toevoegen om zo mensen met alle mogelijke middelen in het verhaal van de muziek te trekken. Met De Zangkoerier zet ik het thema melancholie, dat een grote rol speelt in de muziek van Dowland, in de schijnwerpers en wil ik daar gezamenlijk (op 1.5 meter afstand) troost uit putten.”

Informatie
Datum: diverse data in de maand september
Plaats: Rotterdam (andere plaatsen op aanvraag)
Tijd: ca. 10 minuten
Kosten: 150 euro

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden