Koningin Máxima, 2020.
Koningin Máxima, 2020. (Foto: RVD - Martijn Beekman )

Koningin Máxima opent nieuw pand Theater Zuidplein!

Rotterdam - Niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima zal op woensdag 16 september het nieuwe Theater Zuidplein openen. Vanaf vrijdag 18 september is Theater Zuidplein weer open voor publiek. Het theater viert de gelegenheid met een uniek openingsprogramma voor jong en oud. 

Het nieuwe theater heeft een aantal prachtige zalen, een eigen restaurant en een vestiging van Bibliotheek Rotterdam. ‘Een plek die inspireert, verrast en verbindt: het nieuwe culturele hart van Rotterdam Zuid!’  

Van vrijdag 18 tot en met zondag 20 september kunnen bezoekers op een bijzondere manier kennismaken met het nieuwe Theater Zuidplein. Samen met Quardin organiseren Theater Zuidplein en Bibliotheek Rotterdam de Urban Performance Night. Een inspirerende jongerenavond met spoken word performances, live muziek en veel meer. Onder andere rapper Winne en singer/songwriter Jaskelis nemen plaats op het podium.

Voor degenen die zin hebben in een ochtendje dikke pret, is er op zaterdagochtend een gezellige bingo-party met Marja van Katendrecht. De allernieuwsgierigsten kunnen aansluiten bij de rondleidingen op zaterdagmiddag. Zij krijgen een uniek inkijkje in het gloednieuwe theater en worden onderweg getrakteerd op bijzondere performances en ontmoetingen.

Voor het hele gezin zijn er volop activiteiten tijdens de familiezondag op 20 september. Deze bestaat uit: lekker ontbijten of lunchen in het nieuwe Restaurant Zed, workshops en de leukste voorstellingen.

Kijk ook op www.theaterzuidplein.nl.

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden