Afbeelding
© ANP Kippa

90 minutes with... Humberto Tan

donderdag 16 mei 2024 19:30 tot 21:00

Deze editie van ‘’90 Minutes With...’’ is niemand minder dan Humberto Tan te gast. Heb jij hem altijd al vragen willen stellen en ben je benieuwd naar wat hem motiveert? Wees dan welkom! 

Op 16 mei gaan Lieke & Aloali 90 minuten lang in dialoog met Humberto tan. In de grote zaal leren we de man achter de creatieve duizendpoot kennen en zoomen we in op zijn leven. Van zijn jeugd, tot het pad dat hij heeft bewandeld in zijn carrière. Het leven als bekende Nederlander tot zijn rol als vader en visie op kunst, cultuur en de maatschappij. In anderhalf uur tijd krijgen we antwoorden op persoonlijke vragen en een goed beeld van wie de man achter de presentator is.

Meer informatie en kaartverkoop: www.theaterzuidplein.nl

Locatie