flyer
flyer Baroeg

Downward Spiral Special: Mesh + Dead Lights + DJ’s CO2 & Spud | Baroeg

zaterdag 6 april 2024 20:00 tot zondag 7 april 1:00

De Downward Spiral is één van Baroeg’s langstlopende (dans)avonden. Als sinds midden jaren ‘90 draaien DJ’s CO2 en Spud een mengeling van electro, gothic en industrial bands. Ook traden diverse bands op zoals Combichrist, Iris, Front Line Assembly en Hocico. Deze avond hebben we een absolute Downward Spiral Special, het is namelijk de allerlaatste keer dat de Downward Spiral plaatsvindt in ons oude pand! Speciaal hiervoor halen we één van de bekendste bands uit het electro-genre naar Baroeg voor een exclusief NL-optreden: MESH (UK). Als support hebben we de glamgoth/ebm act DEAD LIGHTS weten te strikken. En alsof dit alles nog niet genoeg is vieren we ook nog de 50e verjaardag van Tim Daeleman aka DJ Spud die, niet geheel toevallig, één van de grootste MESH fans is.

Locatie