Afbeelding
Blijdorp

Bing & Flop in Blijdorp

woensdag 3 april 2024 10:00 tot zondag 12 mei 17:00

ONTDEK BLIJDORP MET BING EN FLOP

Speciaal voor de allerkleinsten komen Bing en Flop naar Blijdorp.

Een bezoek aan Diergaarde Blijdorp is een feest voor het hele gezin. En in april en mei doet de Rotterdamse dierentuin er een schepje bovenop. Speciaal voor de allerkleinsten komen Bing en Flop naar Blijdorp.   

Bing en Flop zijn een fenomeen onder peuters en kleuters. Met alleen al 520 miljoen views op hun Nederlandse YouTube kanaal. Nu komen ze van 3 april tot 12 mei naar Diergaarde Blijdorp met een Bing-route, verhalensessies en een heuse meet & greet.  

Wandelen langs Bing

Op zes plekken in de dierentuin komen speciale Bing-borden bij verschillende dieren. Onder meer bij de bizons en prairiehondjes. Op deze borden staan leuke weetjes en leerzame vragen voor de jongste bezoekers. Zo leren ze van alles over de schitterende natuur en de dieren om hen heen. Aan het eind van de wandeling staat een fotobord waar de kinderen op de foto kunnen met ook de vriendjes uit de bekende kinderserie.  

Ontmoet Bing en Flop

In het speciaal geopende NatuurPodium met buitenzitplaatsen vertellen de twee vriendjes op woensdag, zaterdag en zondag een verhaal. Vijftien minuten lang delen ze met de bezoekertjes en hun ouders alles over hun favoriete dieren in de dierentuin. Waaronder leeuwen, flamingo’s en slangen Tijdens het optreden wordt er gesprongen als een tijger, gerekt als een giraf en gezwommen als een pinguïn. Na de voorstelling krijgen de kinderen de kans om op de foto te gaan met hun grote helden. Om er echt een onvergetelijke dag van te maken, krijgen de kinderen na afloop van de show een leuk Bing & Flop souvenir. Bovendien is er de kans om exclusieve souvenirs te kopen, als aandenken aan de dag. 

Liefde voor natuur

Samen met Bing en Flop wil Diergaarde Blijdorp kinderen van 1 tot 5 jaar kennis laten maken met de dieren en de liefde voor de natuur al op jonge leeftijd aanwakkeren. Mede daarom zijn de activiteiten gratis voor iedereen die in de dierentuin is. Voor de verhalenvoorstelling en de meet & greet dient wel gereserveerd te worden. Bing & Flop kijken uit naar hun bezoek aan de Rotterdamse dierentuin van 3 april tot en met 12 mei.