Koza Mostra

zondag 14 april 2024 20:00 tot 1:00

Vergeet olijfolie, wijn, kaas en katoen: KOZA MOSTRA is zonder twijfel het beste Griekse exportproduct. In Grounds brengt de belangrijkste en meest iconische etnische rockband uit Griekenland een toost uit op het leven met hun voortreffelijke mix van rock, ska, punk en Griekse traditionele muziek. Yamas!

KOZA MOSTRA werd bekend bij het grote publiek dankzij hun deelname aan het Eurovisiesongfestival in 2013, waar ze met hun vrijgevochten en optimistische ‘Alcohol Is Free’ de harten van vele Europeanen veroverden. Het multi-platina debuutalbum Keep Up The Rhythm (2013) en de opvolger Corrida (2017) zorgden ervoor dat hun fanbase steeds groter werd. En hun aankomende nieuwe album, waarvan de nieuwe singel Elvis al een voorproefje is, zal dit succes zeker bevestigen.

Locatie