Afbeelding
Bijgevoegde foto is eigendom van Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland en mag vrij van kosten en rechten bij dit bericht geplaatst worden.

vrijblijvende kennismaking en proefsessie Taoist Tai Chi kunsten

zaterdag 13 april 2024 10:00 tot 11:30

Blijf langer sterk

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland houdt op zaterdag 13 april een open huis in Gymzaal Wilgenplas, Wilgenplaslaan 196, Rotterdam-Schiebroek van 10:00 tot 11:30 uur. Iedereen is welkom om dan kennis te maken met Taoist Tai Chi™ kunsten.

We worden allemaal steeds ouder en wijzer. Maar met ouderdom komen ook vaak gebreken. Daarmee omgaan is niet altijd gemakkelijk. Het taoïsme ziet dat anders. Het proces van achteruitgang kan vertraagd worden. Je kan op een gezonde manier oud worden. Deze andere kijk is voor iedereen beschikbaar.

Fung Loy Kok Taoist Tai Chi Nederland maakt Taoist Tai Chi™ kunsten toegankelijk voor iedereen die hiervoor open staat. De bewegingen zijn voor iedereen geschikt, ongeacht leeftijd of conditie. Meer info op www.taoisttaichi.org/nl

Locatie