Afbeelding
Print Blavatskyhouse 2024

Theosofisch/filosofisch café - Praktische spiritualiteit - De mens, een spirituele ontdekker

zaterdag 13 april 2024 15:00 tot 16:15

Je bent al vanaf 14.30 uur van harte welkom op deze vrij inloopmiddag bij de Rotterdamse afdeling van de Theosophical Society Point Loma. Na een korte inleiding, is er gelegenheid in een open gesprek te zoeken naar het verruimen van onze inzichten.

Het ontwikkelen van spiritualiteit leidt tot een harmonieus leven en een harmonieuze maatschappij. Spirituele vermogens liggen in ieder mens besloten, en de sleutels hoe we spiritualiteit kunnen ontwikkelen evenzeer. 

We gaan op een spirituele ontdekkingsreis en bouwen dan een beeld op van een geestelijke wereld waarin mensen met elkaar samenleven als Broeders en hoe eenieder van ons kan leren spiritualiteit te ontwikkelen, naar buiten te brengen.

Voor meer informatie over Theosofie: www.blavatskyhouse.org of bel 0615446906 / 0648232828.