flyer
flyer Baroeg

Unhinged: Burlesque For The Wild At Heart | Baroeg

zaterdag 9 maart 2024 21:00 tot 23:00

Line-up:Dayenne NeroliDelilah DoomsdayChardonnay SommersDonna DemoonElectra RougeThe Black DahliasThe Living Dead GirlsDJ VleertjeUnhinged brengt een speciale en unieke Burlesque show naar Baroeg. Op deze avond wordt de glamour van Burlesque gecombineerd met de belevingswereld van gothic, metal en rock. Tijdens deze avond word je verrast door diverse professionele Burlesque solo-, duo-, en groep performances. Naast de performances kun je genieten en dansen op gothic-, metal- en rockmuziek verzorgd door dj’s Vleertje en CO2. Baroeg zal voor deze avond omgetoverd worden in Burlesque stijl met o.a. een photobooth en diverse decoratie. De presentatie van de avond is in handen van ‘The Mistress of Ceremonies’. Unhinged is verleidelijk, stijlvol en ruig: Burlesque for the wild at heart.

Locatie