Record & CD Fair Rotterdam in Hal 2 van Rotterdam Ahoy.
Record & CD Fair Rotterdam in Hal 2 van Rotterdam Ahoy. Pierre Banoori in opdracht van RecordPlanet.

Record & CD Fair Rotterdam

zaterdag 2 maart 2024 10:00 tot 17:00

Bezoek de grootste en meest gewaardeerde platenbeurs van Rotterdam en omstreken en haal alvast het festivalgevoel in huis door een nieuwe plaat te scoren.

Dit voorjaar keert RecordPlanet, de organisator van ‘s werelds grootste platenbeurs, terug naar Rotterdam Ahoy. Dankzij ons uitgebreide internationale netwerk bieden wij een unieke selectie van standhouders uit binnen- en buitenland. Samen vullen zij meer dan 140 kramen met tienduizenden platen, cd’s en dvd’s in alle muziekgenres, evenals waardevolle muziekmemorabilia.

Maar dit event is zoveel meer dan alleen een platenbeurs. Het is een ontmoetingsplaats waar muziekliefhebbers samenkomen, verbinding maken en hun passie voor muziek en vinyl delen. Bovendien zorgen wij voor een sfeervolle muzikale omlijsting met een eersteklas vinyl-dj. De beurs vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur in hal 2 van Rotterdam Ahoy.

Bespaar tijd en geld door je ticket online te kopen en vermijd wachtrijen bij de kassa. Een kaartje in de online voorverkoop kost € 8,50 (inclusief servicekosten). Aan de kassa betaal je € 10,-. Kinderen tot en met 15 jaar hebben gratis toegang, mits onder begeleiding van een volwassene.

Mis dit unieke muzikale evenement niet en reserveer nu je kaarten voor de Record & CD Fair Rotterdam! Meer informatie over deze en onze andere beurzen vind je op onze website www.recordplanet.nl of volg ons op Facebook, Instagram of YouTube.

Event details:

 

Datum: zaterdag 2 maart

Openingstijden: 10.00-17.00 uur

Locatie: Rotterdam Ahoy, Hal 2

Ingang: RTM Stage A

Online voorverkoop: https://recordplanet.eventgoose.com

Locatie