Afbeelding
Marian van Loo

Wereldmuziekkoor zoekt nieuwe leden

maandag 26 februari 19:00 - 20:30

Heb je zin om in een koor te zingen, kom dan gerust een keer kijken en luisteren bij het wereldmuziekkoor Melange. Er wordt elke maandag gerepeteerd van 19.00 – 20.30 u in het Huis van Wijk Het Lage Land, Remmet van Milplaats 15.

Sopranen, alten, tenoren en bassen; elke stem is welkom, maar vooral mannenstemmen zouden een mooie aanvulling zijn.

Wereldmuziekkoor Melange zingt een breed palet aan internationale muziek uit alle landen en van alle tijden.

Er wordt iedere week gerepeteerd. Om de week is daar instrumentale ondersteuning bij op gitaar en contrabas en begeleiding van een dirigent. De andere week oefent het koor samen de liederen. Het is handig om enige zangervaring te hebben. Thuis kan er geoefend worden met MP3. 

Inschrijven of informatie? Stuur een mail naar melange.rotterdam@gmail.com of bel 06-13 50 25 74.

Locatie