Hip Hop | Dancing Queen - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Dancing queen
Dancing queen In The Air Film

Hip Hop | Dancing Queen

woensdag 21 februari 2024 14:30 tot 16:00

Regisseur Aurora Gossé tekende eerder voor twee Casper en Emma-films (o.a. Casper en Emma maken Theater). Vrolijkste muzikale dansfilm van 2023, voor alle leeftijden. 

Cinekid Festival: Dancing Queen wint publieksprijs BESTE FILMDancing Queen was de grote winnaar van de Publieksprijs voor Beste Kinderfilm 2023. De winnaars worden bepaald door kinderen die het festival door het hele land hebben bezocht.Dancing Queen werpt een liefdevolle blik op jonge tieners die, vol zelftwijfel, hun identiteit nog moeten vinden. Wanneer de beroemde hiphopdanser E.D. Win naar haar stad verhuist, wordt de 12-jarige Mi smoorverliefd. Om een plekje te bemachtigen in Wins nieuwe dansgroep moet ze met steun van haar oma haar zelftwijfel leren te temmen om zo een overtuigende dansact op te voeren.


Na afloop van de vrolijke, muzikale film is er de mogelijkheid voor een Hip Hop workshop!

Locatie