19 februari a.s. open repetitie Wereldmuziekkoor Melange - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
Marian van Loo

19 februari a.s. open repetitie Wereldmuziekkoor Melange

maandag 19 februari 19:00 - 20:30

Open repetitie bij Wereldmuziekkoor Melange. Benieuwd of zingen in een wereldmuziekkoor iets voor jou is? Dan is dit je kans! Op maandag 19 februari 2024 kun je een open repetitie (19.00 – 20.30 uur) bijwonen. Gewoon om de sfeer te proeven of om te ontdekken of meerstemmig zingen (in één van de drie/vier stemgroepen) bij je past. Wij repeteren wekelijks in het Huis van de Wijk Lage Land, Remmet van Milplaats 15 in Rotterdam. Wereldmuziekkoor Melange zingt een breed palet aan internationale muziek uit alle landen en van alle tijden met tweewekelijks begeleiding van dirigent en combo. Thuis kan er geoefend worden met MP3. Voor informatie kan je bellen naar 06 - 1350 2574 en mailen naar melange.rotterdam@gmail.com

Locatie