Het zand van gisteren (6+) - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
Erik Franssen

Het zand van gisteren (6+)

zondag 18 februari 2024 14:00 tot 15:00

Liefde kan soms erg lastig zijn. Moet je als het over de liefde gaat naar je moeder luisteren of naar je hart? 

Er was eens een koning. Koning Felipe. Hij was een koning, zoals je je een koning voorstelt. Hij had een mantel, een kroon en een troon. En hij moet trouwen. Trouwen? Ja, Koning Felipe moet trouwen van zijn moeder. Dat hoort zo, als je koning bent. Bovendien moet je altijd naar je moeder luisteren, toch?

Dit brengt Koning Felipe in een erg lastige situatie. Hij is namelijk al tot over zijn oren verliefd. Maar wanneer zijn moeder erachter komt op wat voor arme sloeber hij eigenlijk verliefd is, valt alles in het water. Wat moet je doen als je niet bij je geliefde mag zijn? Tegen wie praat je als je niemand hebt om tegen te praten?

Na afloop

Kom naar de foyer en doe mee met de gratis workshop.

Meer informatie en ticketverkoop: www.theaterzuidplein.nl

Locatie