BOEKENMARKT ST. CAECILIAKERK - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Boekenmarkt St. Caeciliakerk
Boekenmarkt St. Caeciliakerk Harrie van Horne

BOEKENMARKT ST. CAECILIAKERK

zaterdag 17 februari 2024 10:00 tot 15:00

Boekenmarkt Caeciliakerk – 17 feb 2024.

Zaterdag 17 februari is de maandelijkse boekenmarkt in de Caeciliakerk. Bezoekers zijn van harte welkom tussen 10.00 – 15.00 uur. De St. Caeciliakerk vindt u aan de Zocherstraat 90 in Alexanderpolder – Het Lage Land in Rotterdam (de ingang ligt aan de Jan Bijloostraat, tegenover het winkelcentrum). 

Boekenliefhebbers kunnen weer hun hart ophalen aan die vele honderden boeken die er op deze zaterdag in de kerk te vinden zijn. Hiervan is een groot gedeelte leesboek in de meest uiteenlopende genres (o.a. romans, streekromans, literatuur, thrillers, gedichten) en niet alleen Nederlandstalig maar ook bijv. Engelstalig. Kinderboeken voor alle leeftijden ontbreken zeker niet.

Verder zijn er veel thema- en informatieve boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Hierbij te denken aan boeken over bijv. historie en geschiedenis, Rotterdam en omgeving, cultuur, politiek en religie, kookboeken, oorlog, natuur, hobby’s en doe het zelf, tuinieren, enz.

Elke maand wisselt de collectie boeken in de Caeciliakerk en liggen er ‘nieuwe’ 2e handsboeken. Het is voor de bezoeker dus een grote verrassing wat er te vinden is. Dat het bezoek aan de boekenmarkt zeer boeiend zal zijn, is zeker.

Voor meer informatie: 06 575 94 607 of mailen naar: bcm.caecilia@live.nl .

Locatie