W:O:A: Metal Battle Voorronde Zuid-Holland: Goldwölff + Khaotix + Rocket Fuel + Redikin | Baroeg - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
flyer
flyer Baroeg

W:O:A: Metal Battle Voorronde Zuid-Holland: Goldwölff + Khaotix + Rocket Fuel + Redikin | Baroeg

vrijdag 16 februari 2024 19:00 tot 23:00

Sinds jaar en dag is Baroeg het toneel voor de Zuid-Hollandse voorronde. En voor de Veldslag West die op 22 maart 2024 uitgevochten wordt. Maar eerst de voorronde dus. Via een uiterst secure selectieprocedure zijn vier bands geselecteerd uit eigen provincie.Kortom een uitgelezen moment om te zien welke talentvolle bands op het punt van doorbreken staan. De jury zal hier weer een zware dobber aan hebben. De uiteindelijke winnaar van de W:O:A Metal Battle kun je later dit jaar onder andere op Baroeg Open Air zien.Goldwölff is een nieuwe band uit Leiden met leden van Voidcrawler en Deathtrap. In januari komt de eerste EP officieel uit. Er werden al wat singles de wereld in geslingerd. Hierop hoor je een knalharde rockband in de stijl van bijvoorbeeld Zodiac Mindwarp.Het vijftal Khaotix komt deels uit Utrecht en uiteraard ook Zuid-Holland wat hun deelname aan deze voorronde rechtvaardigt. Ooit begonnen als thrash metalband is hun stijl intussen wat breder. Je hoort ook invloeden uit death en black metal in hun sound terug.Rocket Fuel werd in 2018 opgericht en bestaat uit vier mannen die kerosine door de aderen hebben lopen!De band met roots in rockstad Den Haag besloot dat thrashy metal riffs, 90ties punkrock energy en stampende metal grooves lang vergeten beste vrienden zijn en dat hoor en voel je terug!Redikin komt uit de omgeving Den Haag/Delft en valt op door hun muzikale aanpak. Noem het poppy metal of dansbare heavy rock. Eigenzinnig is het sowieso. Aangevoerd door zangeres Afke kan Redikin wel eens een grote verrassing blijken te zijn.

Locatie