PERFECT DAYS - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Perfect Days
Perfect Days Paradiso Film

PERFECT DAYS

vrijdag 16 februari 2024 19:00 tot 20:30

Perfect days is de nieuwste speelfilm van grootmeester Wim Wenders.
Hirayama is volkomen tevreden met zijn eenvoudige leven als schoonmaker van openbare toiletten in Tokio. Naast zijn zeer gestructureerde dagelijkse routine geniet hij van zijn passie voor muziek, boeken en bomen die hij fotografeert. In zijn buurt met kleine cafés komen altijd dezelfde mensen. Hij rijdt naar zijn werk in zijn minivan, volgestopt met zijn schoonmaakspullen, terwijl The Rolling Stones, Patti Smith of Lou Reed ut de cassettespeler klinken.Enkele onverwachte ontmoetingen onthullen geleidelijk meer over zijn verleden.
Perfect Days is een ontroerende en poetische mijmering over het vinden van alledaagse schoonheid,.

Locatie