Animatie klassieker Belle en het beest - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Belle en het beest
Belle en het beest Disney productions

Animatie klassieker Belle en het beest

woensdag 14 februari 2024 14:30 tot 7:00

DE 5 STERREN ANIMATIE ‘BELLE EN HET BEEST’ VAN DISNEY,  OP HET GROTE SCHERM! DAT WORDT GENIETEN!

Wees te gast in een betoverde wereld, nu Disney’s hoogst gewaardeerde en meest geliefde Classic nóg mooier is geworden! Geniet van dit prachtige verhaal dat op meesterlijke wijze is bewerkt tot deze animatiefilm, die vertoond wordt bij CINEMA ISLEMUNDA.

De adembenemende animatie van de complete nieuwe muziek-scène “Een mens weer te zijn” is vlekkeloos in het oorspronkelijke verhaal opgenomen en de orginele beeld- en geluidsfragmenten zijn liefdevol hersteld.Het klassieke sprookje begint met de betovering van een wrede prins in een afzichtelijk schepsel. Om de mysterieuze ban te doorbreken moet het Beest het hart van de wonderschone Belle zien te veroveren. En wel voordat het laatste bloemblaadje van de betoverde roos valt...

Locatie