Animatiefilm Mavka : The Forest Song (NL) - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Mavka : The Forest Song (NL)
Mavka : The Forest Song (NL) Just Entertainment

Animatiefilm Mavka : The Forest Song (NL)

woensdag 27 september 2023 14:30 tot 16:00

Nederlands gesproken animatiefilm, kijkwijzer: 6+ I

Deze Oekraïense animatiefilm is geïnspireerd op Disney filmklassiekers!In de eeuwenoude, mysterieuze Oekraïense bossen wonen wonderlijke wezens die hun heilige rijk trouw bewaken. Eén van hen is het jonge meisje Mavka, Beschermer van het Woud. Haar belangrijkste taak is hun grootste vijand, de mens, buiten het Woud te houden. Maar kan ze deze taak nog wel volbrengen als ze verliefd wordt op de jonge dorpeling Lucas en de hebzuchtige Kylina erop uit is om het Hart van het Woud te bemachtigen?

Locatie