xx
xx xx

Samen Vrij Festival Bleiswijkplein Rotterdam Noord

zaterdag 23 september 2023 15:00 tot 21:00

Herdenk, vier en dans mee!

Zaterdag 23 september vanaf 15.00 uur vindt op het Bleiswijkplein het Samen Vrij Festival plaats.Samen met artiesten uit de diaspora vragen we aandacht voor het koloniale verleden. We herdenken de geschiedenis en vieren een gezamenlijke toekomst met bewoners uit Rotterdam Noord. Een samenwerking tussen Studio de Bakkerij en Stanvaste Radio. Toegang gratis.

Naast muziek, theater en dans, is er ook aandacht voor spoken word, poetry en comedy. Je kunt deelnemen aan  verschillende activiteiten en workshops. In de radiotent presenteert Shaka een doorlopende uitzending van Standvaste Radio.

Het programma

15.00 Brassmotion & Sranan Sisa Brassband & Kotomisi

15.30 Malou Moy/ Mc Gregor Spalburg spokenword / poetry

15.40 Kolo - Drumdrumdrum - jeugdtheater

16.30 Tenchy x Chenty / Somaia Ramish - spokenword/ poetry

16.45 Indu Panday - dans

17.15 Keanu -Rae / Amber Rahantoknam - spokenword / poetry

17.45 Sabrosso - muziek

18.45 Monu / Miguel Santos - spokenword / poetry

19.00 Eddy Asan & Bryan Lo - muziek

19.30 Dengboy Fu Birti - comedy

20.00 Steel and Stone - muziek

21.00 Afsluiting festival

Studio de Bakkerij is partner van Stedelijk Collectief dat samen met tal van andere organisaties aandacht besteden aan de afschaffing van de slavernij. Dit doen we vanuit de gezamenlijke communicatiecampagne Verbroken Ketenen, Verbonden Rotterdam.

Locatie