De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis
De verteller neemt je mee door de stadsgeschiedenis StoryTrail.nl

Elke zaterdagavond in september: StoryTrail Theaterwandeling door Rotterdam

zaterdag 23 september 20:00 - 21:30

Nog geen honderd jaar geleden was de Oude Haven in Rotterdam een échte haven, vol vrachtschepen, sjouwermannen, zeebonken, zeil, touw en teer. Die tijd kun je herbeleven tijdens de StoryTrail Theaterwandeling: een openluchtvoorstelling vol historie en sterke stadsverhalen. Elke zaterdagavond in september.

Verhalenverteller Jacobus is je ‘gids’. Samen met hem dwaal je door de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. In het prachtige decor van havens, schepen en wolkenkrabbers kom je oog in oog te staan met de Rotterdammers van toen. Passagierende zeelui bijvoorbeeld, vol verhalen over verre streken. Steenrijke bolleboffen. Oersterke zakkendragers. En Hendrik en Sjaak, twee straatjongens die dromen van een reis naar Amerika. 

Jacobus vertelt het verhaal van de Rotterdamse crisisjaren met vaart, humor, een vleugje weemoed en liefde voor de stad. Ga mee en beleef een heerlijk vertel-avontuur.      

De StoryTrail Theaterwandeling Rotterdam begint elke zaterdagavond in september 2023 om 20:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/rotterdam-oude-haven. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).


Locatie