De Bezetting Speelt
De Bezetting Speelt De Bezetting Speelt

CD-presentatie De Bezetting Speelt: ‘Made in Paris’

zaterdag 23 september 2023 14:30 tot 16:00

Het is bijna een traditie: Op 23 september, aan het begin van het culturele seizoen, brengt De Bezetting Speelt prachtige kamermuziek in het theater van Boekhandel Donner.                                                                                                                                                                                       

De entree is gratis, wel wordt een bijdrage op prijs gesteld. Voor de zekerheid vragen we u om te reserveren via info@debezettingspeelt.nl. Vermeldt u hierbij graag uw naam en het aantal personen.

Al in 2020 stond de opname voor de derde CD van dit Rotterdamse ensemble gepland, maar door ‘enkele externe factoren’ is deze opname meerdere keren uitgesteld tot juli 2022. Het resultaat van de opname is een prachtige CD met werken van Ravel, Debussy en Farrenc. Tijdens de presentatie worden er delen van deze werken gespeeld en wordt er een blik geworpen op de komende seizoenen van De Bezetting Speelt. Uiteraard is de CD ter plekke aan te schaffen.

Meer informatie over De Bezetting Speelt vindt u op www.debezettingspeelt.nl

Locatie