grounds
grounds grounds

Thrax Punks

vrijdag 22 september 2023 20:00 tot 23:59

Tot op heden hebben ze deelgenomen aan de grootste binnenlandse festivals, maar ook aan concerten en festivals in het VK, Duitsland, Bulgarije, Roemenië, Hongarije, Tsjechië en Cyprus. In 2016 brachten ze hun eerste EP uit en in 2017 presenteerden ze hun eerste titelloze LP, tijdens een landelijke tournee, met veel uitverkochte optredens.

In de afgelopen jaren, gevestigd in Athene, hebben ze samengewerkt met gerenommeerde artiesten en muziek opgenomen voor film- en theatervoorstellingen. In 2021 voerden ze live hun eigen originele muziek uit voor de tragedie van Euripides “Bacchae” in het oude theater van Epidaurus, als onderdeel van het Athene en Epidaurus festival, met extra optredens in HerodesAtticus Conservatorium en op Cyprus

Locatie