Concert KRPH op het Stadspodium op 3 september j.l.
Concert KRPH op het Stadspodium op 3 september j.l. Stadspodium & Park Rotterdam

Speel mee met de KRPH!

donderdag 21 september 2023 19:45 tot 22:00

Op zoek naar een orkest? Zoek niet verder en kom naar de open repetitie van de Koninklijke Rotterdamse Post Harmonie (KRPH) in de Grote Kerk Overschie!

De KRPH kent een bezetting van ruim 55 leden die wekelijks repeteren onder leiding van Maron Teerds. Momenteel werken wij aan een muzikale kerstvoorstelling. Voor 2024 staat op de agenda een theaterconcert en diverse optredens op Rotterdamse festivals.

Het orkest is met name op zoek naar versterking op de klarinet, maar muzikanten ook hobo, hoorn, trompet, trombone en fagot zijn welkom. Speel je een ander instrument uit de harmoniebezetting? Meld je ook dan aan voor deze unieke ervaring.

Meld je aan via info@krph.nl en ervaar hoe het is om mee te spelen met ons mooie orkest

Locatie