FATE GEAR - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online

FATE GEAR

woensdag 12 juli 2023 20:00 tot 23:00

Nee, Fate Gear maakt geen punk; de steampunk waarmee de band zich afficheert verwijst naar de exuberante uitdossingen, die kunnen variëren van scifi-piratengewaden tot tech-victoriaanse looks. Onder aanvoering van gitarist Captain Mina verbindt Fate Gear bovendien game-cultuur met een strakke pot metal, waarbij de vocalen schijnbaar moeiteloos omslaan van grunts naar cleane popzang. Je komt dus oren en ogen tekort bij deze headbangende steampunkvamps. Kortom, da’s pas Japanache!

de vip tickets betekenen dat je:

We offer only on at this show Meet and Greet Tickets / the Band will not sell merchandise personaly after the showM&G Tickets can be limited / please follow timing on the venue page or we will give infos later … we will give later an officialM&G Entry / Timing communication.Meet and Greet Ticket is including =– 45 Minutes earlier Entry– exclusive Merchandise selling by the band– Signatures on bought Merchandise of all members– Signed Poster of the show by all members– One Picture with own Camera/Smartphone with the Band

Locatie