Outdoor Office bosbad
Outdoor Office bosbad G Feldkamp

Forest bathing op Outdoor Office Day

donderdag 15 juni 2023 11:00 tot 13:00

De Outdoor Office Day is dit jaar is op 15 juni. Ons voorstel voor jullie: ga bosbaden in de stadsnatuur, alleen of met je team. We hebben voor jullie een speciaal Outdoor Office Bosbad in de stadsnatuur ontworpen.

Van Grijs naar Groen

Voor een groen en gezond leven is een gezonde lichaam en een ontspannen mindset onmisbaar, daar kan een bosbad bij helpen. Eigenlijk zorgt elke pauze in het groen voor verhoogde concentratie, toegenomen energie en creativiteit. Een bosbad versterkt deze effecten en wel langdurig. We gaan dat desgewenst met een kleine test voor jullie concreet maken. Bij een bosbad daalt het stresshormoon cortisol, ervaren deelnemers gevoelens van geluk en ontspanning met als resultaat een geactiveerd gevoel dat soms tot twee weken aan kan houden: net een kleine vakantie. 

Op Outdoor Office Day nodigen we jullie uit voor een bosbad in de stadsnatuur. Je ontdekt dat er ook in het stadscentrum verscholen groene parels te vinden zijn. We starten ter hoogte van de Schouwburg.

Zo gezond is bosbaden

En waar blijft de vitaliteit? vraag je nu misschien af. Bosbaden is onwijs gezond, tonen wetenschappers van over de hele wereld aan. Het effect op je stress is vergelijkbaar met een korte vakantie. Mensen piekeren minder, slapen beter en hebben gevoelens van diep geluk. En dat in een middagje.

wat bosbaden zo gezond maakt

Daarom: ga fijn bosbaden. Deskundige gidsen staan klaar om jullie te begeleiden. In Zuid-Holland kun je terecht bij www.bosbadderen.nl

Deelname kost €35,- met Rotterdampas 25% korting dus € 26,25

Voor groepen: Neem contact op via het formulier en we zorgen voor een activerende natuurervaring net buiten de ‘office’.


Locatie