Boonie Bears: Redden de aarde!
Boonie Bears: Redden de aarde! MovieCompany

Boonie Bears: Redden de aarde!

woensdag 31 mei 2023 14:30 tot 16:00

Nederlands gesproken, kijkwijzer: 6+

Maak kennis met de wereldberoemde Boonie Bears! Deze doldwaze beren beleven weer een mega avontuur!Beren met buitenaardse krachten, poes Avi met een ruimteschip en een horde superschurken.Avi word al jaren achtervolgt door een stel superschurken omdat zij de enigste van haar soort nog is.

Doldwaze familiefilm met vreemde buitenaardse wezens en met een voor uitsterven bedreigde poes, die op aarde is neerstort wanneer ze wordt achtervolgd door een stel superschurken. Aan de Boonie Bears’ (Bramble, Briar en Vick) de taak om de strijd aan te gaan met die schurken om te voorkomen dat de aardse eenzelfde lot wacht als de planeet van poes Av
i.Kidshoekje.nl“
Dit is een echte actiefilm waar we het avontuur van Avi en Bramble volgen. De film zit vol met grappen.”

Locatie