Art Sales 2023
Art Sales 2023 Kunstkring Prins Alexander

Opruiming van kunst en kunstmaterialen

zaterdag 27 mei 2023 13:00 tot 16:00

Kunstkring Prins Alexander heeft haar opslag van kunst en materiaal onderin de Ommoordse Einstein knikflat. Zo nu en dan moet daar een beetje worden ge-opzoomerd/opgeruimd. We doen dat op Zaterdag 27 mei a.s. van 13.00 uur tot 16.00 uur. Er staan dan tafels en schildersezels aan de achterkant van het gebouw, waar we kunstwerken aanbieden tegen heel kleine bedragen. Toegang vanaf de parkeerplaats Binnenhof (PLUS-kant, adres Lorentzweg, Rotterdam-Ommoord). Wilt u voor een niet al te hoge prijs een schilderij scoren, dan is dit een uitgelezen moment. Niet alleen schilderijen, ook andere kunstuitingen,  materialen en sieraden. Art Sales is dus eigenlijk ramsj-verkoop voor kunstminnende koopjesjagers. Er wordt bij voldoende belangstelling een weg-is-weg-veiling gehouden om 15.00 uur. Sla uw slag. Alleen op deze zaterdag. De opbrengst is voor de maatschappelijke activiteiten van Vereniging Kunstkring Prins Alexander