Dikkie Dik en de taart (2+) - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
Jet Boeke

Dikkie Dik en de taart (2+)

woensdag 5 april 2023 10:00 tot 11:00

Sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters en kleuters. Er mag volop gezongen en geroepen worden bij nieuwe liedjes over Dikkie Dik. Het verhaal wordt opgebouwd rond een levensgroot boek met originele Dikkie Dik-tekeningen van Jet Boeke.

Dikkie Dik is jarig. Op tafel staat een grote taart. Dikkie Dik neemt een hapje van de taart. Wat is dat lekker! Hij neemt nog een hap en nog één... Dikkie Dik hou op. Maar hij luistert niet... De taart is op en Dikkie Dik moet zelf op zoek naar melk, eitjes en appels voor een nieuwe appeltaart. Maar ondeugend en nieuwsgierig als hij is, gaat er van alles mis. Kan het feest wel doorgaan? Is er wel taart voor de vriendjes van Dikkie Dik?

Wo 5 apr | 10:00 uur | Joes Boonen | Meer info en kaarten via www.theaterzuidplein.nl

Locatie