Zomaar een straat | ICAF 2023 - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Afbeelding
ICAF 2023

Zomaar een straat | ICAF 2023

zaterdag 1 april 2023 19:00 tot 21:30

Welkom in onze straat. Zomaar een straat. Een straat zoals zovelen. Iedereen die in deze straat woont heeft een verhaal. Kom binnen en luister.

Zomaar een Straat is een voorstelling gebaseerd op persoonlijke verhalen over het leven in financiële armoede en schulden. Zeven bewoners uit een naamloze straat worstelen, zonder dat ze dat van elkaar weten, met opstapelende rekeningen, schaamte en schuldgevoelens. Over het niet hebben van, het missen van, het wel hebben van en het te weinig hebben van. Over het doorgeven en dragen van verhalen van generatie op generatie. En over het belang erover te spreken.

Zaterdag 1 april | 19.00 uur | ICAF 2023 | Meer info en kaarten via www.theaterzuidplein.nl

Locatie