Afbeelding
Jack Waas

Misfit - de musical (9+)

zondag 26 maart 2023 14:15 t/m 15:15

Tienermusical over het leven op de middelbare school. Dit betekent heerlijke muziek en de nodige drama en romantiek. Plus veel humor en een spannende talentenjacht. 

Julia woont al jaren in Amerika en heeft daar een perfect leventje, tot haar ouders besluiten terug te verhuizen naar Nederland. Ineens staat alles totaal op zijn kop. Door de populairste meiden van haar nieuwe school wordt ze als misfit bestempeld, een buitenbeentje. Dankzij een talentenjacht krijgt Julia de kans om weer naar Amerika te gaan. Ze kan goed zingen, maar door haar plankenkoorts heeft ze nog nooit voor een publiek opgetreden. En dan wordt ze ook nog eens verliefd op een van de muzikanten. Gaat dit goedkomen?

Zo 26 mrt | 14:15 uur | Morssinkhof Terra Theaterproducties | Meer info en kaarten via www.theaterzuidplein.nl

Locatie