Boekenmarkt in de Caeciliakerk.
Boekenmarkt in de Caeciliakerk. Jean van Roon

Boekenmarkt Caeciliakerk

zaterdag 18 maart 10:00 - 15:00

Boekenmarkt Caeciliakerk.

Elke 3e zaterdag van de maand is er een boekenmarkt in de St. Caeciliakerk. Een uitgebreid assortiment boeken in alle genres en voor alle leeftijden, allemaal mooie 2e hands boeken van goede kwaliteit en voor lage prijzen. Elke maand staan er ‘nieuwe’ boeken, het aanbod is dus steeds wisselend!

Op de boekenmarkt is ook steeds een selectie van enkele honderden LP’s, CD’s en DVD’s te vinden. Ook deze collectie wordt elke maand vernieuwd.

De St. Caeciliakerk (Zocherstraat 90 - Lage Land, Rotterdam-Prins Alexander)  is op de zaterdagen van de boekenmarkt voor bezoekers open van 10.00 tot 15.00 uur. De ingang vindt u aan de Jan Bijloostraat.

Voor meer informatie: 06 575 94 607 of mailen naar: bcm.caecilia@live.nl

Locatie