Afbeelding
SionPress

Verwendag met Moeders liefde en zorg voor gezinnen in armoede bij Church of God

vrijdag 10 maart 2023 12:30 t/m 15:00

De World Mission Society Church of God opent op vrijdag 10 maart haar deuren voor gezinnen die in armoede leven. Vrijwilligers van de Church of God zullen op deze dag in samenwerking met Stichting Individual Care voor 20 uitgenodigde gezinnen versnaperingen, een kleding- en leesfestijn organiseren waarbij kleding- en leesboeken kunnen worden uitgezocht. Ook krijgen de gezinnen aan het eind een doos met goede boodschappen mee. Dit alles zal plaatsvinden in een warme, liefdevolle omgeving. Op deze dag worden de gezinnen in de watten gelegd.

Op basis van de Bijbel gelooft WMS Church of God in God de Vader en God de Moeder. Net zoals een moeder met liefde zorgt voor haar kinderen en zich bekommert om hun omgeving, zo deelt de Church of God de liefde van God de Moeder met haar medemens en haar omgeving. 

Tijdens NLDoet wil de Church of God dit voor minder bedeelde gezinnen uit Rotterdam Charlois realiseren door middel van een verwendag. Voor deze liefdevolle warme activiteit zijn we nog op zoek naar 5 vrijwilligers, die willen helpen met het vullen van de dozen met boodschappen en met de schoonmaak in en rondom het kerkgebouw. De vrijwillige inspanningen van de WMS Church of God hebben wereldwijd bijgedragen tot het verspreiden van Moeders liefde en onder andere het creëren van milieubewustheid van de mensen. Voor de uiteenlopende vrijwillige diensten door de kerkleden heeft de WMS Church of God diverse onderscheidingen ontvangen zoals in de V.S, de Presidents Volunteer Service Award, in Engeland de Queens Award for Voluntary Service, en in Korea, de Presidential Citation.

Locatie