Filmkomedie Ninjababy

vrijdag 3 februari 2023 19:30 t/m 21:00

Ninjababy is een grappig en ongepolijst Noors drama van regisseur Yngvild Sve Flikke. Jawel, alweer zo’n heerlijke Scandinavisch komisch drama.

De 23-jarige Rakel geniet van haar onbezorgde leven en woont samen met een vriendin. Astronaut, boswachter, cartoonist, houdt van feestjes en voelt zich nog helemaal lekker vrij. Echter!Na aandringen van haar huisgenoot doet Rakel een zwangerschapstest en blijkt ze al 6 maanden zwanger te zijn van een scharrel, terwijl ze net begint te daten met de aikidoleraar. Moeder worden stond niet op Rakels bucketlist en aangezien abortus geen optie meer is, moet ze gaan kiezen tussen haar oude vertrouwde leventje en de door haar omgedoopte Ninjababy, die haar steeds meer begint te kwellen wanneer hij in haar verbeelding tot leven komt. 

Locatie