Afbeelding
Megin Zondervan

Een acrobatische Clockwork orange

dinsdag 28 februari 2023 20:15 t/m 22:00

Vijftig jaar na het verschijnen van de gelijknamige film van Stanley Kubrick brengen zes circusartiesten deze cultklassieker tot leven in een spectaculaire, bizarre en gewelddadig goede voorstelling. De banaliteit van geweld gecombineerd met acrobatisch spektakel zorgt ervoor dat de voorstelling, net als de film en het boek, balanceert op een grens van humor, weerzin en fascinatie.

Het Rotterdamse stadsgezelschap Tall Tales Company maakt sinds 2012 een eigen vorm van circustheater, waarin circustechnieken in dienst staan van een verhaallijn. De afgelopen jaren groeide Tall Tales uit van klein festivalgezelschap tot een vaste waarde in het culturele landschap. U kunt vooraf een inleiding boeken. Vanaf 15 jaar.