Afbeelding
Stichting Daar ben je!

Wat geeft jouw leven zin? Daar ben je! helpt het je ontdekken.

donderdag 16 februari 20:00 - 22:00

‘Op verjaardagen wordt meestal wel gevraagd hoe iemand zich voelt, maar tijd om door te praten of door te vragen is lastig.’ 

Bij Daar ben je! praten we niet alleen door, maar help je elkaar op weg om tot bloei te komen. Je gaat samen actief aan de slag met de principes die groei en leven geven. Dat gebeurt in een veilige setting, waar je zelf op zoek gaat naar wat bij jouw past en wat jouw leven de meeste zin geeft. Daarmee is de cursus heel geschikt voor jongeren die de richting in hun leven vaak nog moeten vinden. Maar ook voor dertigers, veertigers, vijftigers die even pas op de plaats willen maken en willen ontdekken wat hun leven nu echt vreugde en waarde geeft.

De cursus bestaat uit vijf avonden, die op elkaar voortbouwen. Op donderdag 12, 19 en 26 januari en 9 en 23 februari 2023 ben je van harte welkom! Er zijn geen kosten aan verbonden. Alleen de drankjes betaal je zelf. 

Else Roza, woonachtig in Nesselande, geeft de cursus. Zij werkt als trainer in diverse werkvelden en heeft de cursus Daar ben je! zelf ontwikkeld. 

Aanmelden kan via info@daar-ben-je.nl of kijk of de website: www.daar-ben-je.nl