Music for Anyone in Studio de Bakkerij. - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Music for Anyone
Music for Anyone xx

Music for Anyone in Studio de Bakkerij.

zaterdag 25 november 2023 10:00 tot 12:30

Een  pilot van een serie die gericht is op het verbeteren van de inclusiviteit voor alle leden van onze samenleving in Rotterdam om samen cultuur te ervaren. We verwelkomen graag neuro divers publiek van alle leeftijden en hun familie en vrienden op het evenement.

Muziek Nina Künzel - zang

Carmen Terol - fluit

Dorota Matejova - zang.

Dit muzikale evenement is afgestemd op de “manieren van zijn” tijdens een concert. Op deze manier kan het publiek een “modus” kiezen die bij hen en hun behoeften past en het korte muziekconcert bijwonen dat in dit op maat gemaakte format plaatsvindt.

Concerttijden10:00 - 10:30 uur Nina, Carmen en Dorota treden op tijdens het “calm-zone”concert.Een concert met een rustigere sfeer, maar vereist geen totale stilte of stilzitten. Er is veel ruimte tussen de zitplekken en er is gedimd licht.

11:30 - 12:00 Nina, Carmen en Dorota treden op tijdens het “motion-energy” concert.Dit concert biedt veel ruimte om te bewegen en er is levendige verlichting. Dit is een concert waar het oké is om jezelf vocaal en fysiek uit te drukken.Tijdens beide concerten wordt dezelfde muziek gespeeld. Het verschil tussen de concerten is dat ze elk een andere sfeer heeft.

Locatie