Fijt & Fictie in het Klooster - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Bonno Geerse & Anne Faber
Bonno Geerse & Anne Faber Fijt & Fictie

Fijt & Fictie in het Klooster

zaterdag 25 november 2023 20:00 tot 23:00

Dit najaar klimmen verscheidene aanstormende artiesten weer op het podium bij Fijt & Fictie om het publiek te vermaken met vertelkunst, muziek en humor. Op zaterdag 25 november zullen Anne Faber en Bonno Geerse hun kunsten tonen op onze planken. Maak het mee en haal snel uw kaarten!

Als kind danst Anne Faber al op het graf van haar vader, maar dan overlijdt meneer Kip. En dat maakt pas echt indruk. In deze cabaretvoorstelling neemt Anne je op luchtige wijze mee in een adembenemend thema. Eindelijk een ode aan de dood!

Na deze galgenhumor wekt Bonno Geerse u weer tot leven met zijn lieftallige assistente, de piano, en de kleine kernreactor die hij vermoedelijk ergens onder zijn jas verbergt. Wie deze geboren showman tegen probeert te houden loopt het risico zich te branden, wie hem komt zien is verzekerd zich kostelijk te vermaken.

Kaartjes verkrijgbaar via https://fijtenfictie.stager.co/web/tickets/111315699

Locatie