Kamikaze Copiloot door Kernkoppen in Studio de Bakkerij. - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
Kamikaze Copiloot
Kamikaze Copiloot xxx

Kamikaze Copiloot door Kernkoppen in Studio de Bakkerij.

vrijdag 24 november 2023 20:00 tot 21:30

Kern Koppen zijn terug na het nationale succes van hun theaterdebuut STOMP. Met hun nieuwe stuk KAMIKAZE COPILOOT storten zij zich op het gelaagde landschap van onze tijdsgeest.

De filosofieën rollen rijmend van de tong terwijl de gebroeders ons meenemen in hun diepteonderzoek. Hoe gaat het met de mens? Wat sluimert er onderhuids? Valt er nog wat te dromen? De juiste vragen zijn minstens zo belangrijk als de antwoorden.   

Spottende humor, stoffige beats en vervormde samples: de show geeft spoken word een nieuwe dimensie en etaleert een geheel eigen combinatie van poëtisch verpakte anekdotes, schurende raps en dichtende analyses.  Fasten your seatbelts. Of… waarom zou je?

Locatie