De Grote Sinterklaasfilm en De Strijd Om Pakjesavond (alle leeftijden) - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
St. Nicolaas
St. Nicolaas Just Entertainment

De Grote Sinterklaasfilm en De Strijd Om Pakjesavond (alle leeftijden)

woensdag 22 november 2023 14:30 tot 16:00

In de familiefilm De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wordt er veel gedanst en gezongen.

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten.

Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en hij vindt dat helemaal niet leuk, want het gaat ten koste van zijn eigen verjaardagsfeest. Daarom wil Robbie Reuzel het verjaardagsfeest van de Sint dwarsbomen. Zal het Robbie lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Locatie