Vragenderwijs elke crisis de baas met het filosofisch spreekuur.
Vragenderwijs elke crisis de baas met het filosofisch spreekuur. Denk-Wijzer

Stel de vraag die je aan het hart gaat en mee worstelt...

dinsdag 3 oktober 16:00 - 17:00

Moeite met keuze’s maken? In de liefde, werk of straks in het stemhokje? Of juist op zoek naar de liefde van je leven en dat wil niet vlotten? Misschien droom je van een leuke job, maar gaat die elke keer aan je neus voorbij...
 

De naderende herfst met zijn vallende kleurrijke bladeren vormen de perfecte tijd om stil te staan bij de grote vragen in je leven. Beetje reflecteren, mijmeren, nadenken én voelen.

Over wat je aan het hart gaat, waar je naar streeft, kun je tegen het licht houden in het Filosofisch Inloopspreekuur in de Centrale Bibliotheek Rotterdam. In vervolg op het succes van de spreekuren in april 2023.

Voor thema’s als vriendschap, het klimaat, onze huidige tijd, religie, muziek, de liefde, of je eigen persoonlijke levensvragen over geluk, zingeving…

Toename van mentale klachten is aan de orde van de dag: Quarterlife crisis, Dertigersdilemma, klimaatstress of eenzaamheid.
Op religie en staat vertrouwen we niet meer, we zijn aan onszelf overgeleverd. Maar dat was altijd al. Nü heb je de kans om hierover zelf te filosoferen. Daardoor krijg je een andere blik op jezelf en de wereld om je heen. Waarmee je mentale klachten juist voorkomt! 

Benut je kans om vrijblijvend wijzer te worden en maak gebruik van het Filosofisch Inloopspreekuur!

Locatie