SKVR Naaicafé - Adverteren Rotterdam | De Havenloods | Krant en Online
SKVR Naaicafé
SKVR Naaicafé SKVR

SKVR Naaicafé

maandag 30 januari 10:00 - 12:30

Het Naaicafé is een plek waar je zelfstandig met je project aan de slag kunt. Naaimachines en basis gereedschap is aanwezig, evenals een docent die samen met jou op zoek gaat naar oplossingen als je ergens tegenaan loopt in je project. Of je nu met een zomercarnaval kostuum bezig bent, je galajurk af wilt maken, maar thuis geen naaimachine hebt of gewoon liever samen met anderen bezig bent, wees welkom! Enige ervaring met het naaimachine is gewenst. 

Loop gewoon binnen of schrijf je in. Deelname is gratis! 

Je mag bij het Naaicafé gewoon langskomen, aanmelden is niet verplicht. Deelname aan de lessen is gratis! De lessen vinden plaats iedere maandag tot aan de zomervakantie 2023. Maar niet in de schoolvakanties.

Kijk voor meer informatie op de website van SKVR

skvr.nl/naaicafe

Waar: SKVR Hillevliet, Hillevliet 90 rotterdam

Wanneer: Elke maandag van 10.00-12.30 uur 

Kosten: Gratis

Locatie